توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : مشاوره جهت کاهش فیش پرداختی
MURCIE'LAGO
11-10-2009, 22:00
خوب دوستان این هفته فیش تلفن همراه اول ما اومد و دیدم در کمال وقاحت 15 هزار تومن فقط پول پیام کوتاه برام اومده در حالی که 1- همه دوستانی که من باهاشون ارتباط دارم میدونن همیشه پیام های فارسی کوتاه (کمتر از 70 کاراکتر) میدم 2- در بدترین حالت در عمر زندگانی موبایل داری من یه بار برام 7000 تومن پول مسیج اومده
پس نتیجه میگیریم که همراه اول هم مثل سایر بخش های نظام با شرف جمهوری اسلامی از حالت دزدی شبانه به حالت راهزنی زیر نور خورشید تغییر مسیر داده. ولی خوب باید واقع بین بود. ما بچه های نسل ارتباطات نمیتونیم بدون این وسایل سر کنیم بنابراین یکم بفکر افتادم که از سیم کارت ایرانسلی که دارم استفاده کنم یا هر کار دیگه ای.
ولی وضعیت ایرانسل هم همچین بهتر نیست و میگن با طرح ها، تعرفه هاش بهتر میشه بنابراین یکی به من کمک کنه بگه چه طرحی، چه روشی، چه راهی استفاده کنم که اینقد پول زحمت کشیده رو به این دزدا ندم :icon_cry:
G.F هاتو کم کنی خیلی هزینه هات میاد پایینتر:icon_eek:
MURCIE'LAGO
11-10-2009, 22:20
باشه عجالتا در مسیر تعدیل تعداد دوس دخترها تو یکی رو خلع کردم
برو خونه بابات
پیشنهاد دیگه ای نبود؟ ناسلامتی اینجا انجمن تخصصی موبایل هستا!
shahin531
11-10-2009, 22:35
خوب راست ميگه علي من كه كلا خط موبايل و اس ام اس رو بعد از انتخابات به كلي تحريم كردم تو هم همين كار رو بكن فقط ملت بهم اس ام اس ميدن و يا تماس ميگيرند من نه زنگ ميزنم نه اس ام اس ميدم تو هم همين كار رو بكن
MURCIE'LAGO
11-10-2009, 22:53
میگم تو این فروم یه آدم سک و سالم پیدا نمیشه جواب ما رو بده، هرچی خسته و ناراحت و شیزوفرنیه میاد افکت میده
شما دوتا که ازین به بعد هوای خودتون بیشتر داشته باشین آخه ممکنه محمود بدزددتون درستتون کنه وزیری وکیلی چیزی
آخه همین چند روز پیش با وزیر نفت مصاحبه میکردن راجع به قاچاق سوخت. پرفسور میگه فکر میکنید چرا قاچاق سوخت صورت میگیره چون اینجا ارزونتر از کشورهای همسایه هست پس ما یکسانسازی قیمت میکنیم تا قاچاق تعطیل شه. حالا دیدین شماها هم با این راه حل پیشنهاد دادنتون چیزی کمتر از وزرای دولت ندارین؟؟!
یکی جواب بده زودتر وگرنه سی پنل پر!
matin350
11-10-2009, 23:00
هومن جان طرح قرمز انتخاب کن... همون شماره هم که فقط یکیه (جون خودت:icon_biggrin:) بفرستش تو لیست شماره جادویی اونوقت هر اس ام اس میوفته 6 تومن.. البته واسه 1 ماه.
"برای اطلاعات بیشتر به سایت ایرانسل مراجعه نمائید:162:"
من مطمئنم تو فدایی این فرومی... یا نظام و درست میکنی یا فروم و جم میکنی:icon_cool:
MURCIE'LAGO
11-10-2009, 23:07
ای بابا گیر دادیا، در مثل که مناقشه نیست، اون آمریکای جنوبی که توش مناقشه هست. اتفاقا من چون خیلی دولت محورم همه مثالهامو از اونجا میگم :162:
در مورد شماره بدبختی اینه که ظاهرا فقط ایرانسل به ایرانسل رو کم میکنه نیست اینطور؟ میتونی اینک صفحه طرح ها رو بدی بهم الان یه ساعته تو سایتشم اصلا سرو تهش معلوم نیست :icon_cry:
matin350
11-10-2009, 23:16
ای بابا گیر دادیا، در مثل که مناقشه نیست، اون آمریکای جنوبی که توش مناقشه هست. اتفاقا من چون خیلی دولت محورم همه مثالهامو از اونجا میگم :162:
در مورد شماره بدبختی اینه که ظاهرا فقط ایرانسل به ایرانسل رو کم میکنه نیست اینطور؟ میتونی اینک صفحه طرح ها رو بدی بهم الان یه ساعته تو سایتشم اصلا سرو تهش معلوم نیست :icon_cry:
هومن جان مبلغ بین خطوط ایرانسل کمتر از همراه اول محاسبه میشه ولی بازم نسبت به نرخ همراه اول خیلی پایین تره... درضمن به فکر رواج فارسی نویسی و خارج کردن حروف زشت لاتین هم نیستن:icon_evil: پس فینگلیش 160 کاراکتر بنویس.
برو اینجا (http://irancell.ir/Layer2/?id=329)
ولی من میدونم تو آخرش ناکام میمیری:icon_cool:
noisymind
11-10-2009, 23:22
هومن جان اگه مشکل فقط اس ام اس هست که بهتره همون طرح قرمز رو فعال کنی. الان که متین میگه اس ام اس میشه 6 تومان . یک زمانی طرح قرمز رو فعال میکردی sms مجانی میشد! یادش به خیر!!!
ولی به هر حال ایرانسل هم دزده و برا بعضیا شده که مثلا کد طرح رو دادن و بعد از چند روز که دیدن فعال نشده , دوباره کد رو زدن و این بار بعد از چند روز دو بار از حسابشون کسر شد!!! ضمن اینکه sms از سیم کارتهای 091x خیلی اوقات به ایرانسل نمیرسه یا برعکس
MURCIE'LAGO
11-10-2009, 23:22
@ متین
ممنون از توضیحاتت در ضمن اون زبون واموندتو هم گار بگیر :icon_mrgreen2:
شاهین تو هم یکم کارکرد فروم رو یاد بگیر :162:
@ میثم
داداش میثم آخرشم ما باید بریم یه مشته کاه بریزیم تو جیبمون از سیستم سرخ پوستا برای ارتباط استفاده کنیم اینجوری دیگه خرج و دخل با هم نمیخونه
Supervisor
12-10-2009, 00:06
یه سیم کارت اعتباری بگیر میزان شارجش رو که بدونی حساب تعداد مسیج هات و هزینش کاملا در اختیارت هست البته این در حالتیه که بخوای به همراه اول مسیج بفرستی و از سیم ثابت استفاده میکنی و قبض برات میاد ...غیر از این هم همون طرح قرمز ایرانسل به ایرانسل هست که کد وارد میکنی و طبق شماره هائی که توی لیست وارد میکنی هر مسیج 6 تومن میفته ...غیر از اینا دیگه راهی نداره
FrankenStein
12-10-2009, 13:20
من میگم از این سایتهای مجانی sms استفاده کن :162:
مثل www.sms.bi . یه یوزر اکانت واس خودت بساز بعد بشین sms بده.
البته سایت بالایی فقط باید همراه اول باشه خطت !:icon_question:
P O O Y A 0 0
12-10-2009, 13:38
پسر برو خدا رو شکر کن من اون زمان که 14 تومن بود 30 تومن پوله اس ام اسم میومد این ماه 45 اس ام اس 55 خودش دقیق 100 تومن اینا که خوبه از تله خونه به ایرانسل هرگز زنگ نزنین واسه من خط شخصیم (ثابت) تو 2 ماه اومد 250 تومن واسه حرف زدن با ایرانسل بد بخت شدم :106::106::106:سایت وامه ارتباطات میده؟یه وام به من بدین بد بخت شدم زیره باره پوله تل :106::106::106::106:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Persian Language By P30MOB.COM