توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : ::مشکلات فنی و کاربری شما ::
HEADMASTER
12-03-2009, 00:00
با سلام
کاربران محترم لطفا تمامی مشکلات فنی و کاربری خود را در این تاپیک مطرح فرمایند تا مسئولان سایت و مدیر فنی سایت به آنها رسیدگی کنند
از زدن تاپیک های جدا برای مشکلات فنی خود خودداری فرمایید
موفق و پیروز باشید
:icon_razz:
چرا تو بعضی صفحه های سایت این طوری برای من باز میشه
HEADMASTER
28-03-2009, 04:40
چرا تو بعضی صفحه های سایت این طوری برای من باز میشه
سلام
اگر ممکنه تمامی مشکلات این چنینی رو در تاپیک
::مشکلات فنی و کاربری شما :: (http://www.p30mob.com/forum/showthread.php?t=35400)
در بخش انتقادات و پیشنهادات سایت مطرح فرمایید
---
درجواب به مشکل شما ممکنه بدونم به چه شکلی باز میشه ؟
اگر عکسی از صفحه مروروگر خود قرار بدید خیلی راحتتر به جواب خواهید رسید
موفق باشید
هر چی عکسها رو آپ میکنم خطا میده
صفحات به صورت پله پله باز میشه هر چی صفحه رو به پائین میاد مثل پله به طرف کنار صفحه سمت چپ میره و سمت راست سفید میشه برای دیدن صفحه باید از نوار کشوئی استفاده کنم که مرتبا میپره مجبورم سایز صفحه رو کوچیک کنم نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟؟:icon_mad:
moostafa
28-03-2009, 17:07
برای من هم بعضی موق ها همین طوره ؟؟؟؟؟
بیشتر تو قسمت پست های سونی اریکسون
Supervisor
28-03-2009, 20:01
سلام
دوستان لطفا پیغامی که هنگام ارور دریافت میکنید رو قرار بدید یا حتی الامکان تصویری ازین ارور و مشکلاتتون بگذارید تا رسیدگی بشه
HEADMASTER
29-05-2009, 12:21
سلام
دکمه multi quote در قالب جدید برای من کار نمی کنه
ممکنه بررسی بفرمایید؟
ممنون
satlover
30-06-2009, 18:47
سلام
از دیشب تا حالا قسمت آخرین ارسال های سایت و ارسال های 24 ساعت گذشته برای من مشکل پیدا کرده
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
چیکارش باید کرد؟
بازم به خاطر اینکه جای اشتباه پست زده بودم ببخشید
و ممنون از آرش عزیز
میگم مدیریت فنی جریان این چی هست آمار کاریش ثبت نشده!!
http://www.freeimagehosting.net/uploads/ad5b1f331f.jpg
یعنی ممکنه ما هم پستی بزنیم و آمارش ثبت نشه؟؟
یعنی این آمار الکیه!؟
شاهین جان یه سوال... من گروه رفقای واقعی رو حدود نه ماه پیش ایجاد کردم ولی الان نوشته ایجاد شده توسط ممد رضا.. منم هیچ کنترلی ندارم!!
جریان چیه؟؟
رفقای واقعی
ایجاد شده توسط Moto Reza (http://www.p30mob.com/forum/member.php?u=43389)
HEADMASTER
30-06-2009, 19:35
یعنی این آمار الکیه!؟
سلام
پست هایی که کاربران و مدیرا در انجمن گفتگوی ازاد قرار می دهند در سیستم شمارشگر پست ها لحاظ نمی شود
shahin531
30-06-2009, 20:12
یعنی این آمار الکیه!؟
سلام
كليه امار اين قسمت و پستها در امار ارسالها محسوب نميشوند
Moto Reza
01-07-2009, 23:03
سلام
مدیران چرا قسمت آخرین ارسال ها خرابه؟
satlover
02-07-2009, 10:46
سلام
آقا شاهین
هنوز که درست نشده
majidfire2003
03-07-2009, 02:21
سلام
مدیران چرا قسمت آخرین ارسال ها خرابه؟
سلام
از دیشب تا حالا قسمت آخرین ارسال های سایت و ارسال های 24 ساعت گذشته برای من مشکل پیدا کرده کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
چیکارش باید کرد؟
بازم به خاطر اینکه جای اشتباه پست زده بودم ببخشید
و ممنون از آرش عزیز
سلام
ضمن تشکر از تذکر هر دو عزیز , اصلاح شد!
شاهین جان یه سوال... من گروه رفقای واقعی رو حدود نه ماه پیش ایجاد کردم ولی الان نوشته ایجاد شده توسط ممد رضا.. منم هیچ کنترلی ندارم!!
جریان چیه؟؟
رفقای واقعی
ایجاد شده توسط moto reza (http://www.p30mob.com/forum/member.php?u=43389)
سلام
من لینکی که دادید چک کردم گروهی بود که توسط همان شخصی که شما فرمودید ساخته شده بود - (توضیحی در این زمینه ندارم)
یعنی این آمار الکیه!؟
سلام
همانطور که دیگر همکاران فرمودند سیستم شمارشگر پست ها در برخی انجمن ها غیر فعال هست (به دلیل کاهش فعالیت غیر تخصصی سایت)
سلام
دکمه multi quote در قالب جدید برای من کار نمی کنه
ممکنه بررسی بفرمایید؟
ممنون
سلام
مرورگرتون چیه ؟
سلام خدمت استاد عزیز مجید اقا
من هم مشکل در استفاده از نقل (قول چند گانه)و (نقل قول سریع) رو دارم
مرورگرم هم اپرا 9.64 هست
HEADMASTER
03-07-2009, 13:53
سلام
مرورگرتون چیه ؟
سلام مجید جان
من از فایرفاکس استفاده می کنم
ورژن 3.11
سلام
من لینکی که دادید چک کردم گروهی بود که توسط همان شخصی که شما فرمودید ساخته شده بود - (توضیحی در این زمینه ندارم)
مجید جان با عرض سلام..
این گروه رو من ساختم.. دعوت کاربرا هم نیاز به تایید داشت که من برا دوست خوبم موتو رضا دعوت نامه دادم ولی یه دفه از ایشون برای من دعوت نامه اومد و من شدم عضو عادی گروه..
یه خاطره قشنگ از این گروه دارم پس اگه میشه لطفا مثل سابقش کنید.. حتی میتونید با موتو رضا هم تماس بگیرید تو همین سایت تا به اطلاعتون برسونه که گروه رو کی ساخت..
اون روز عضویتم رو لغو کردم و امروز از نوع عضو شدم..
ممنون میشم به مسان قبل برش گردونید
با سپاس
satlover
11-07-2009, 23:29
سلام
الان یه مدته که قسمت آخرین ارسال های سایت رو که open in new window میزنم
صفحه جستجوی انجمن ها باز میشه
البته اگه روی اون فلش کناریش کلیک کنم و بعد قسمت های پست ها از آخرین بازدید و ...
رو باز کنم درست هست
فقط خود قسمت اصلیش بدون باز کردن مشکل داره
ممنون
majidfire2003
12-07-2009, 00:19
سلام
الان یه مدته که قسمت آخرین ارسال های سایت رو که open in new window میزنم
صفحه جستجوی انجمن ها باز میشه
البته اگه روی اون فلش کناریش کلیک کنم و بعد قسمت های پست ها از آخرین بازدید و ...
رو باز کنم درست هست
فقط خود قسمت اصلیش بدون باز کردن مشکل داره
ممنون
سلام
دوست عزیز اون منو کشویی هست و نباید open in new window بزنید بلکه باید با کلیک بر آن از منوی باز شده یکی از گزینه ها را انتخاب نمایید .
با این حال من طوری تنظیم میکنم که با open in new window هم آخرین ارسال ها بیاید .
موفق باشید
سلام لطف کنید امضا ها رو چک کنید در کل فقط 3تا عکس و شکلک میشه گذاشت داخلش تعداد کارکتراشم انگار کم شده کسای که ویرایش می کنن دیگه باید یه امضای کوچولو بزارن یه فکری بکنید؟
a30redel
12-12-2009, 16:09
سلام خدمت همه دوستاتن عزيز
عزيزان چرا براي ارسال پست نميتونم فايلي ضميمه كنم ، صبح امتحان كردم نشد ، الانم به همين صورته
shahin531
12-12-2009, 16:15
سلام خدمت همه دوستاتن عزيز
عزيزان چرا براي ارسال پست نميتونم فايلي ضميمه كنم ، صبح امتحان كردم نشد ، الانم به همين صورته
سلام دوست عزيز
اين امكان موقتا تا يكي دو روز اينده بسته هست
a30redel
19-12-2009, 13:18
بازم سلام خدمت دوستان عزيز
چرا سايت اينقدر سنگين شده ، باور كنيد بايد يه پستو 3 الي 4 بار بفرستم كه يه بارش ارور نده و كن نات نزنه
خيلي خيلي عذاب آور شده
يه سوال ديگه
پستهايي كه تو قسمت ارسالهاي جديد نمايش داده ميشن ، منظورم اون بالاي سايته ،به چه صورته چون تايپيكهايي كه من ميزنم اونجا نمايش داده نميشن
سلام افشین عزیز!
سرعت سایت رو باین استایل یک بار تست کن ببین چجور بهت جواب میده!
دسترسی به استایل پرسرعت و ساده سایت (http://www.p30mob.com/forum/index.php?styleid=67)
در مورد آخرین پست ها!
من آخرین ارسالی های شما رو دارم میبینم و همیشه دیدم از بالا رد شدند!مورد خاصی بوده که نشون نداده؟
خصوصا همین چند ارسال کنونی شما رو نشون داد!
Naser Maldini
19-12-2009, 14:28
من آخرین ارسالی های شما رو دارم میبینم و همیشه دیدم از بالا رد شدند!مورد خاصی بوده که نشون نداده؟
خصوصا همین چند ارسال کنونی شما رو نشون داد!
بعضی از کامپیوترها این مشکل ها رو دارند. شاید هم به اینترنتشون ربط داره. من یه کافی نت میرم که آخرین ارسال های یه هفته پیش رو نشون میده!!!! و هیچ وقت ریفرش نمیشه مگر اینکه با نرم افزارهایی مثل دیپ فریز زمان به عقب برگرده.
majidfire2003
20-12-2009, 00:29
دوستانی که ارسال ها برایشان رفرش نمیشه مشکل کوکی دارند
میبایست یکبار کل کوکی های مرورگرشان را پاک نموده و مجددا لوگین نمایند
همچنین میتوانند از ترکیب کلیدهای کنترل + اف 5 هنگامی که مرورگرشان باز هست برای رفرش کلی استفاده نمایند
a30redel
20-12-2009, 10:02
با سلام ، من همچنان مشكل سرعتو دارم ، حتي با سيستمهاي مختلفي هم دارم تست ميكنم ولي خيلي بيش از حد سنگينه ، اون استايل رو هم تست كردم ، حتي با اپرا هم تست كردم
دوستان فقط و فقط با مرورگر aol مشكلي ندارم ، اين بروزر هم چون سرعت فوق العاده اي داره اينجوريه و گرنه با اپرا و اينترنت اكسپلورر همونجوريه
Marshall.87
20-12-2009, 10:23
با سلام ، من همچنان مشكل سرعتو دارم ، حتي با سيستمهاي مختلفي هم دارم تست ميكنم ولي خيلي بيش از حد سنگينه ، اون استايل رو هم تست كردم ، حتي با اپرا هم تست كردم
اگه ميشه بيايي تو بخش سيمبين و يه پست ارسال كنيد ، شايد فقط مشكل اونجا باشه
كوكي ها رو هم پاك كردم ولي بازم مشكل نديده شدن ارسالهاي جديد رو دارم
تایید میشود
سرعت افت کرده ..
a30redel
20-12-2009, 10:28
تایید میشود
سرعت افت کرده ..
حامد جان دارم با aol پست ميزنم واقعا فوق العادس ، حتما اون قابليتشو هم خبر داري ؟!!!!!!!!!!!!!!!
a30redel
08-01-2010, 20:40
سلام و عرض ادب خدمت زحمتکشان سایت
ممنون میشم از دوستانی که ابزارو در اختیار دارن این پستو به بخش مربوطه انتقال بدن
http://p30mob.com/forum/showthread.php?t=48473
shahin531
08-01-2010, 21:25
سلام و عرض ادب خدمت زحمتکشان سایت
ممنون میشم از دوستانی که ابزارو در اختیار دارن این پستو به بخش مربوطه انتقال بدن
http://p30mob.com/forum/showthread.php?t=48473
انجام شد
چرا موسیقیها دانلود نمیشه
سلام.من میخوام پستمو بزارم.سیستم به من اجازه همون لحظه رو نمیده و میگه بعد از تایید مدیر.16 بار ارسال میکنم اما نمیدونم این مدیر چرا تایید نمیکنه.موضوع بنده هم فروش یک عدد گوشیه.واقعا خسته نباشید
سلام
چه جوري ميشه لغو عضويت كرد؟
majidfire2003
09-08-2010, 20:39
چرا موسیقیها دانلود نمیشه
سلام
از آنجا که بعضا" موسیقی ها در هاست های دیگر آپلود میشوند
و آن سرور ها به علت محدودیت فضا بعد از گذشت مدتی موسیقی را از سرور حذف مینمایند
شما نمیتوانید بعضی از آن ها را دانلود نمایید
هر لینکی که مشکل داشت در همان تاپیک اعلام بفرمایید تا دوستان لینک های جدید معرفی نمایند
موفق باشید
سلام.من میخوام پستمو بزارم.سیستم به من اجازه همون لحظه رو نمیده و میگه بعد از تایید مدیر.16 بار ارسال میکنم اما نمیدونم این مدیر چرا تایید نمیکنه.موضوع بنده هم فروش یک عدد گوشیه.واقعا خسته نباشید
سلام
متاسفانه آن بخش مدیری نداره و مدیران ارشد بایستی رسیدگی کنند
که خوب آن عزیزان هم سرشون شلوغ بوده
چشم من رسیدگی میکنم و تایید میکنم
سلام
چه جوري ميشه لغو عضويت كرد؟
منظورتون رو متوجه نمیشم
یعنی میخواهید حساب کاربری خود را ببندید ؟
اگر اینطور هست / باید عرض کنم این مطلب به صلاحدید مدیریت سایت بستگی دارد و در حیطه اختیارات شما نیست
موفق باشید
بله ميخوام حسابمو ببندم. يعني هيچ كاري خودم نميتونم بكنم؟ حتما بايد يه كاري بكنم كه بن بشم؟ نميشه با زبون خوش تقاضا بدم مدير هم حسابمو ببندن؟
Supervisor
11-08-2010, 16:54
بله ميخوام حسابمو ببندم. يعني هيچ كاري خودم نميتونم بكنم؟ حتما بايد يه كاري بكنم كه بن بشم؟ نميشه با زبون خوش تقاضا بدم مدير هم حسابمو ببندن؟
سلام
دوست عزیز حساب کاربریتون حذف خواهد شد
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Persian Language By P30MOB.COM