توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : آخه چرا دوستانه قدیمی نیستند ؟؟؟!!!
mobilmajid
04-03-2009, 17:54
درود به دوستان
حدود 3 الی 4 سال پیش بود که با همدیگه آشنا شدیم در چهارشاخ .....
قول دادیم باهمدیگه باشیم . تو هر سایتی که میرفتیم باهم بودیم. تا اینکه فکرها روی هم گذاشته شد که سایتی خودمان داشته باشیم . سایت زده شده و موشک دواندن بعضیها که نمیخواستند با هم دیگه باشیم شروع شد. آخر شد کینه و یک کینه قدیمی ......
بله دوستان داستان مدیران و عزیزان این سایت p30mob (www.p30mob.com) با sispda (www.sispda.com) بود.
درصورتی که همه مدیران و عزیزان اصلا کینه ای نبودند.
حال من میخوام که با اجازه مدیریت سایت از دوستان قدیمی که از اینجا دلخور بودند و رفتن خواهش کنم که بیایند و در آغاز سال جدید کینه و کدورتها رو بریزند دور و با هم رفیق و همکار باشند.
زیاد دیگه دنبال نمیکنم که حوصله تان سر بره .از شاهین عزیز که همیشه مثل یک برادر بزرگتر کنارم بوده میخوام که بزرگواری کنه و از دوستان قدیمی مثل حمید افشار که یک رفیق عزیزی برایم بوده و هیچ وقت روی منو نینداخته زمین و دکتر رامین گل که ارادت خاصی به ایشان دارم و..... بخواد که کینه و کدورتها را بیندازیم دور و باهمدیگه دو سایت قوی رفیق و محکم داشته باشیم.
به امید اون روز
موفق باشید.
lllOHAlll lllAD
04-03-2009, 18:44
بله کاملا درسته مجید جان به خدا سایت این عزیزان رو کم داره حالا نمیدونم که چی پیش اومده ولی منم از حمید افشار وحید شهباز حسین به تازگی مارشال 87 وحید هم که رفته البته طی صحبتی که با ایشان داشتند گفتند سایت پی سی موب از خانه برام باز نمیشه که امیدوارم زودتر مشکل حل بشه و برگردن به سایت
به وحید شهباز هم صحبت کردم ولی مشکلشون رو بیان نکردند
من از همه عزیزان و سروران گلی که به جهتی دلخورند یا مشکلی دارند خواهش میکنم برگردن به سایت من خودم رو میگم من یکی که به عزیزانی مثل شما نیاز دارم
satlover
04-03-2009, 19:15
سلام
من الان یک سال و اندی ماه هست که عضو این سایت هستم و بجز صمیمیت توش چیزی ندیده بودم.
ولی الان حدود 2-3 ماه هست که می بینم افراد دلخور توی سایت داره زیاد میشه(علتش رو نمی دونم)!!!
آخریش هم همین اواخر بود،بگردین پیدا میشه!:banghead:
که واقعا به خاطرش ناراحت شدم و حتی تصمیم داشتم که من هم دیگه تو سایت نیام.:162:
از آقا مجید ممنونم که این تایپک رو زدن،خیلی ممنون.
اون دوستان رو هم که شما گفتین من نمی شناسم ولی خیلی خوب میشه اگه که واقعا این سایت بتونه همه افراد قدیم رو دور هم جمع کنه و بشه اون p30mob که همه ازش میگن(سایتی که همه بچه ها توش با هم رفیقن)
من خودم چند هفته پیش به اشتباه به یکی از عزیزان چیزی گفتم که بعدش پشیمون شدم و به همین خاطر رفتم و ازش عذر خواهی کردم(از بچه های همین سایت هست که میشناسینش، امیدوارم که واقعا بخشیده باشه)
به هر حال، تورو خدا کسایی که میتونن بیان و سر این سال نو کدورت ها رو بین بچه ها رفع کنن تا سایت همونجور صمیمی بشه.
البته امیدوارم این تایپک مثل سایر تایپک ها فقط خونده نشه و بلکه یکم هم در موردش عمل شه.
به امید برقراری مجدد دوستی ها و برگشت همه عزیزان همگی صلوات.:icon_biggrin:
کسایی هم که دوست دارن میتونن بعدش دست بزنن.:icon_rolleyes:
موفق باشید
علی:icon_razz:
mobilmajid
04-03-2009, 20:43
ممنون از دوستان که در این بحث شرکت میکنند.
فقط اگه به دیگر دوستانی که از اینجا رفتن دسترسی دارید بهشون خبر بدیدکه دلمون تنگ شده برای پستهای زیبا و مفیدتان .
DARIUSH 242001
04-03-2009, 21:01
مجید جان شما خیلی گلی
واقعا از ته دل ازت تشکر می کنم بابت همه چی
انشاالله که بتونیم همیشه همینطور صمیمی و دلسوز در کنار همدیگه به فعالیتمون ادامه بدیم
کدورتهایی هم که پیش اومده به امید خدا به زودی برطرف میشه
:icon_razz::icon_razz:
shahin531
04-03-2009, 23:33
سلام دوستان ضمن تشکر از مجید عزیز استاد بی قید و شرط موبایل
در مورد این موضوع باید بگم این سایت از اول بر اساس پایه دوستی و مهر و محیطی سالم برای ایرانیان بنا گذشته که در کنار اون دوستان و افراد مختلف با تخصص های خودشون به هم میهنان خودشون کمک کنند
در مورد اون سایت باید بگم ما هیچ گونه مشکلی با این دوستان نداشتیم ولی ظاهرا خودشون بدون دلیل منطقی با این جمع مشکل داشتند و هنوزم دوست دارم ببینم ایا واقعا کار کردن در این سایت اینقدر مشکل بود که نیاز به خرید یه سایت به مبلغ 2 میلیون تومان و خرید و بهم ریختن سایت پی سی سیمبین و اواره کردن مدیران و کاربران اون بود
ایا دنیا همینقدر ارزش داره
من در پایان میگم که هیچ گونه کینه ای از کسی به دل نداشته و ندارم چون در این دنیا ادم از فردای خودش هم خبر نداره و دوست ندارم کسی رو از خودم برنجونم و دوست دارم مثل مرد زندگی کنم اما زیر بار خواسته های غیر منطقی هر گز تن نمیدم
با تشکر شاهین:icon_razz:
سلام و عرض ادب خدمت شما سروران و همچنین مجید داداش گلم و بقیه بزرگان و همچنین شاهین خان و مجید و محمد والی آخر ...
امیدوارم این دعوتی که مجید کرد بهانه ای باشه برای پیوند دوستی ها نه باز کردن مشکلات قدیمی ...
به هر حال من در خدمت هستم همونطور که همیشه مقید منطق و گفتگوی بدون حاشیه بودم و هستم .
از این رو روی مجید عزیز برادر بزرگتر خودم رو زمین ننداختم و بر خوردم واجب دونستم به خونه ی اول خودم بیام و اگه قرار باشه کینه ای رو دور بریزم و مقصر بودم طبق روال گذشته ی خودم پیشقدم بشم برای از بین بردن و کنار گذاشتن کینه ها .
در مورد این موضوع باید بگم این سایت از اول بر اساس پایه دوستی و مهر و محیطی سالم برای ایرانیان بنا گذشته که در کنار اون دوستان و افراد مختلف با تخصص های خودشون به هم میهنان خودشون کمک کنند
در مورد اون سایت باید بگم ما هیچ گونه مشکلی با این دوستان نداشتیم ولی ظاهرا خودشون بدون دلیل منطقی با این جمع مشکل داشتند و هنوزم دوست دارم ببینم ایا واقعا کار کردن در این سایت اینقدر مشکل بود که نیاز به خرید یه سایت به مبلغ 2 میلیون تومان و خرید و بهم ریختن سایت پی سی سیمبین و اواره کردن مدیران و کاربران اون بود
من در پایان میگم که هیچ گونه کینه ای از کسی به دل نداشته و ندارم چون در این دنیا ادم از فردای خودش هم خبر نداره و دوست ندارم کسی رو از خودم برنجونم و دوست دارم مثل مرد زندگی کنم اما زیر بار خواسته های غیر منطقی هر گز تن نمیدم
شاهین عزیز و دوست داشتنی یه بار دیگه سلام حضورت
خودت میدونی من برای دل خودم کار کردم و میکنم و خواهم کرد و جوری هم فعالیت کردم نه شما و نه هیچ یک از عزیزان نخواهند تونست روی سر این برادر کوچیکشون کوچیکترین منتی بزارن ...
این که این سایت محیطش دوستانه ست و برای این محیط زحمت کشیده میشه شکی درش نیست و منهم کاملا تاییدش میکنم اما اگه بخواد مسایل شخصی اینکه من دیگه خودم رو در این جمع قرار نمیدم داستانی داره مفصل .
شاهین جان من دلایلم برای شما غیر منطقی بوده و هست و امیدوارم روزی به حرف های من از روی دلت هم گوش بدی و یا هر چیزی که ازش به عنوان منطق یاد میکنی .
فقط خوشحالم پلهای پشت سرم رو خراب نمیکنم ...
اینکه من رفتم یا عاملی باعث رفتنم شد مطرحه ...
من فقط بخاطر خیلی ببخشید که این رو به بزرگترم میگم دروغهایی که شما گفتید به من ترکتون کردم .
اگه یادت باشه رامین میگفت یکی از دلایل حضورش تو سایتها اینه که آمار بازدید تاپیکهاش بالاست و بخاطر همین منم همیشه میگفتم شاهین جان تو به فکر آمار و راه کارهای پشت صحنه ای باش و من هم فعالیت و کارهای ابتکاری رو انجام میدم ...
اما بر اساس امارهای کذایی و دروغین با یکی از بهترین رفیقهای نتی خودم vahid_ath دعوام شد و خیلی از کسایی که فهمیدن چه خبره رو با زحمتهایی که برای جذبشون کشیدم پروندید ....
من سنگ پی سی موب رو زیاد به سینه ام میزدم اگه یادتون باشه و همیشه دوست داشتم بهترین باشه ولی وقتی دیدم زحمات من با این نوع دروغ پاسخ داده شد علنا هم صلب اعتماد کردم از جایی که بهش تعلق داشتم و هم با کسایی که من رو بخاطر ورودم به این سایت سرزنش میکردن باید مبارزه میکردم ...
در مورد سایت 30مبیان هم چیزی بود که مدیرشون قبول کرد و من هم برای اون عزیزان از لحاظ احترام و شان هیچ چیزی کم نذاشتم و فقط منتظر صبر اون عزیزان بودم تا با یه استقبال گرم و رسمی بریم به دیدنشون که موفق نشدیم ...
ضمن اینکه مبلغ توافقی با تمام احترامی که براتون قائل هستم این چیز ها نیست میتونه از هزار تومان باشه تا میلیونها تومن اما اصلش اینه که تصمیم گیرنده ی نهایی من هستم و مدیران سایتمون و فکر نمیکنم شما مجوز لازمه برای اظهار نظر در مورد 30مبیان و sispda که هر دو سایت من و کاربران عزیزمون هست رو داشته باشید البته بازهم میگم من میخوام اصول رو بگم و قصد بی احترامی ندارم.
با این توضیحات میشه گفت بله فعالیت در این سایت با وجود این مسایل برای من اونقدر سخت بود که حتی نتونستم بگم دیگه نمیام ... دلایلش و هم بالا عرض کردم البته یک از چند مورد رو ...
در مورد جو صمیمیتون شاهین جان یعنی برای منی که اینهمه حداقل شب و روز به لحاظ تلفنی هم که بود همراز و همدمت بودم ارزش نداشت یه تماس و یه یاهو میذاشتی بپرسی دردت چیه مشکلت چیه ؟ حالا نگم که 400 تومن پول تلفن و موبایل و نمیدونم پیگیری کارهای دیگه شده بود ...
حداقل برای پک هایی که برای سایت خوبت گذاشتی اسمی از من و متین بردی ؟ همچنین امین ( امینی که بخاطر من شب و روزش رو با کمبود وقتش برای طراحی پکها گذاشته بود ) و وحید و پرسیس ( وروجک ) و یا امثالهم ؟ من حرفم اینه قدر ارزشهای مون دونسته بشه اگه هم پا پیش نذاشتم برای اینکه مطمئن نبودم که پیشت ارزشی دارم یا نه
یه مورد هم در مورد اینکه با بنده مشکلی ندارید من با یکی از عزیزان در تماس بودم که اتفاقا در سایت خودتون هم هستش ...
کسی که بهش اعتماد کامل دارم و میدونم اهل حرف بردن و آوردن نیست و گفت با شما صحبت کرده و شما گفتید حمید رو شناختی ؟میدونی از پشت خنجر میزنه ؟ باهاش نباش !!! دیدی با من چه ها کرد و ..... من مایوس شدم وقتی دیدم اینها حرفای برادر بزرگ منه .. یعنی یه جورایی به حماقت خودم برای این ارتباط افسوس خوردم اینهم از اینکه گفتید که با بنده مشکلی ندارید .. البته مطمئنا هم اون مسایل رو میزارم به حساب اینکه من اشتباه شنیدم ... چون یه ادم بزرگواری مثل شما قطعا نمیتونه زحمات برادر کوچکشو نادید بگیره ...
شاهین جان راه و روش من مبتنی بر صداقته و همینجوری که دارم میرم ادامه خواهم داد و هر گز هم هیچ حرکتی مبنی بر دغل چه در مورد فعالیت خودم و چه در مورد شما برادر عزیزم نخواهم داشت .
ولی میخوام بدونی اینهمه تلاشی که برای سایت خودم کردم و در عرض 6 ماه خدا خواست و باعث شد به لحاظ آمار بزرگترین سایتها رو پشت سر بذارم ولی خوب میشد من در اینجا میموندم و این زحمات رو اینجا میکشیدم ..
البته میتونین برای صحت حرفهای بنده از سایت رسمی اعلام آمار سایتهای جهان این مسئله رو بررسی کنین :
http://www.alexa.com/site/ds/top_sites
در انتها اگه با این تفاصیل هنوز جایی برای من در دل شما هست بسم الله ..
در خدمتتون هستم ..
موفق و سر بلند و کامیاب باشید .
من فقط شرمنده ی روی گل خواهرم آفتاب هستم که نتونستم اونجور که باید در خدمتشون باشم .. شرمنده ی روی گلت ... حلالمون کن
:icon_razz:
mobilmajid
05-03-2009, 02:46
درود به هر دوی شما
این نوشتها نشان از گذشت و مردانگی هر دوی شما هست.
شاهین و حمید خان عزیز بحثهای گذشته را دور بریزید و بیاید با همدیگه دوسایت خوب داشته باشیم که هم کاربرها و هم خودمون از اطلاعات هردو سایت استفاده کنیم.
باز ممنون هستم از هردوی شما که دعوت من را برای گفتگو قبول کردید. دست هردوی شما را میبوسم.
به امید آن روز .....
موفق باشید.
MURCIE'LAGO
05-03-2009, 03:48
خدا رو شکر میکنم که میشه بوی ایران و ایرانی رو ازین تاپیک نفس کشید. همینه دیگه از اونجایی که مثلا به ما ادب یاد دادن به موقع حرف هامون رو رک و پوس کنده به هم نمیگیمو نتیجه اینکه به جای یه سایت درست و حسابی دو تا سایت نصفه و نیمه داریم و کلی بچه ها و دوستان گل که اولین تجربه تلخ اجتماعیشون رو اینجا داشتن.
من به شخصه کسی هستم که در بند کار کسی نمیشم و اینترنت همیشه برام یه ابزار بوده و تنها سایت دوستم هم گوگل. تو هر فرومی هم که میرفتم، چه خارجی چه داخلی فقط از مطالب استفاده میکردمو دو روز دیگه حتی یادم میرفت یوزر-پسم اونجا چی بوده یا اصلا تا حالا سر زدم یا نه.
تنها جایی که گیر کردم اینجا بود چون واقعا فضای صمیمی ای داشت. حتما بچه های قدیمیتر یادشون نرفته تاپیک هایی رو که تو دقیقه 5-6 بار آپدیت میشد یا تاپیک های جالب بخش عمومی رو. حالا بعد اون جریانات نه دست و دلم به فعالیت تو این فروم میره نه دیگه تو هیچ فروم دیگه ای گیر کردم. باز رسیدم به همون تریپ قبلی که ظاهرا بهترم بود.
اما الان ببینید چی داریم. ازون سایت هم که خبر ندارم ولی الان که از لینک پست اول رفتم نگاه کردم دیدم 18 کاربر آنلاین داره و دیگر هیچ
امیدوارم فقط دلایلتون برای خودتون کافی باشه تا دو فردای دیگه این شرایطی که بوجود اومده رو وجدانتون سنگینی نکنه
mobilmajid
05-03-2009, 04:06
درود به شما
من و شما میتوانیم ما بشویم . من به نوبه خودم خوشحال میشم دوستان قدیمی باز بیان تو سایت خودشون و دوباره فعالیت کنن.
به قول معروف گفتنی برای گلی گلدون باش که اگه قدش بلند شد یادش نره که ریشه اش کجاست!
من نمیدونم چرا اینقدر دوستانه قدیمی از این سایت دلخور شدند بخدا نمیدونم .
شاید هم یکنوع کلاس باشه!
HEADMASTER
05-03-2009, 06:23
با سلام
با تشکر از موبایل مجید عزیز بابت این تاپیک البته این گونه موارد باید به صورت خصوصی حل و فصل بشه
ولی سخن من با شماست جناب افشار و این فقط عقاید بنده است نه کل مدیر و کاربران سایت
جناب افشار
از نظر من صحبت های شما در پست 7 سفسطست
جناب عالی از صداقت و رک گویی صحبت می کنید
میخوام بپرسم پس دلیل اینکه پارسال که این سایت به دلیل مشکلات مختلف بسته شده بود چرا بعضی از مدیران و کاربران این سایت رو با هزاران وعده و صحبت های نادرست به سایت خودتون دعوت کردید؟ آیا این هم بازم صداقت و رک بودنه
درضمن در صحبت هایی که چندبار با جناب عالی داشتم متوجه شدم که برای حفظ سایت خود به هر دری میزنید ...که متاسفانه این راه های برای من نوعی جالب نیست
و بحث ها و و های دیگری که من جایز نمیبینم در این تاپیک مطرح کنم
اوقات به کام
آرش
kamyar70
05-03-2009, 07:58
من فكر كنم اين تاييك تو قسمت انجمن مديران بود بهتر بود
در ضمن فكر كنم هدف تاييك داره ناديده كرفته ميشه اقا مجيد اين تاييك را زده تا كدورت ها از بين بره نه اينكه دوباره اونها را تازه كند
الان هم داريم به اخر سال نزديك ميشيم خواهش ميكنم....
بكزاريد جو دوستانه باشه.....
اقا مجيد من هم اميدوارم كه دوستان قديميم مثل عيد امسال بيان و دوباره تالار رو شلوغش كنيم...
با سلام
و تشکر از مجید عزیز و دوست داشتنی من هم با نظر شما موافقم که باید کدورت ها کنار گذاشته بشه اما نه این که دوباره باز توی این تاپیک به جون هم بیفتند
شاهین جان دلایل حمید و بحث ها رو به صورت خصوصی برای مدیران یا توی همین تاپیک بیان کن
حمید جان با شما هم خوب من رو می شناسی من هم شاهین وهم شما رو دوست دارم
اما بیشتر از شما گله دارم که به قول ارش با سفسطه می خواهد حرف رو در اینجا پیش بگیرد اگر میشه به خاطر من بنده حقیر و دیگر دوستان بزرگوار این مشکلات رو کنار بگذارید
دوستان متخصص این دوسایت در کنار هم می تونند به جایی برسند نه با ...
در ضمن خود شما ملاک های خوبی رو برای فعالیت دوستان توی سایت خودت انتخاب نه کردی و باعت رنجوند بعضی ها شدی مثل یکی از دوستانم که بهش قولی داده بودی ولی عمل نه کردی
با این حال دوست دارم که هر چی بود در اینجا دفن بشه و شما دو دوست بزرگوار ودوست داشتنی دوباره همه چیز رو از سر بگیرید
موفق پیروز باشید علیرضا
shahin531
05-03-2009, 08:41
سلام و عرض ادب خدمت شما سروران و همچنین مجید داداش گلم و بقیه بزرگان و همچنین شاهین خان و مجید و محمد والی آخر ...
امیدوارم این دعوتی که مجید کرد بهانه ای باشه برای پیوند دوستی ها نه باز کردن مشکلات قدیمی ...
به هر حال من در خدمت هستم همونطور که همیشه مقید منطق و گفتگوی بدون حاشیه بودم و هستم .
از این رو روی مجید عزیز برادر بزرگتر خودم رو زمین ننداختم و بر خوردم واجب دونستم به خونه ی اول خودم بیام و اگه قرار باشه کینه ای رو دور بریزم و مقصر بودم طبق روال گذشته ی خودم پیشقدم بشم برای از بین بردن و کنار گذاشتن کینه ها .
شاهین عزیز و دوست داشتنی یه بار دیگه سلام حضورت
خودت میدونی من برای دل خودم کار کردم و میکنم و خواهم کرد و جوری هم فعالیت کردم نه شما و نه هیچ یک از عزیزان نخواهند تونست روی سر این برادر کوچیکشون کوچیکترین منتی بزارن ...
این که این سایت محیطش دوستانه ست و برای این محیط زحمت کشیده میشه شکی درش نیست و منهم کاملا تاییدش میکنم اما اگه بخواد مسایل شخصی اینکه من دیگه خودم رو در این جمع قرار نمیدم داستانی داره مفصل .
شاهین جان من دلایلم برای شما غیر منطقی بوده و هست و امیدوارم روزی به حرف های من از روی دلت هم گوش بدی و یا هر چیزی که ازش به عنوان منطق یاد میکنی .
فقط خوشحالم پلهای پشت سرم رو خراب نمیکنم ...
اینکه من رفتم یا عاملی باعث رفتنم شد مطرحه ...
من فقط بخاطر خیلی ببخشید که این رو به بزرگترم میگم دروغهایی که شما گفتید به من ترکتون کردم .
اگه یادت باشه رامین میگفت یکی از دلایل حضورش تو سایتها اینه که آمار بازدید تاپیکهاش بالاست و بخاطر همین منم همیشه میگفتم شاهین جان تو به فکر آمار و راه کارهای پشت صحنه ای باش و من هم فعالیت و کارهای ابتکاری رو انجام میدم ...
اما بر اساس امارهای کذایی و دروغین با یکی از بهترین رفیقهای نتی خودم vahid_ath دعوام شد و خیلی از کسایی که فهمیدن چه خبره رو با زحمتهایی که برای جذبشون کشیدم پروندید ....
من سنگ پی سی موب رو زیاد به سینه ام میزدم اگه یادتون باشه و همیشه دوست داشتم بهترین باشه ولی وقتی دیدم زحمات من با این نوع دروغ پاسخ داده شد علنا هم صلب اعتماد کردم از جایی که بهش تعلق داشتم و هم با کسایی که من رو بخاطر ورودم به این سایت سرزنش میکردن باید مبارزه میکردم ...
در مورد سایت 30مبیان هم چیزی بود که مدیرشون قبول کرد و من هم برای اون عزیزان از لحاظ احترام و شان هیچ چیزی کم نذاشتم و فقط منتظر صبر اون عزیزان بودم تا با یه استقبال گرم و رسمی بریم به دیدنشون که موفق نشدیم ...
ضمن اینکه مبلغ توافقی با تمام احترامی که براتون قائل هستم این چیز ها نیست میتونه از هزار تومان باشه تا میلیونها تومن اما اصلش اینه که تصمیم گیرنده ی نهایی من هستم و مدیران سایتمون و فکر نمیکنم شما مجوز لازمه برای اظهار نظر در مورد 30مبیان و sispda که هر دو سایت من و کاربران عزیزمون هست رو داشته باشید البته بازهم میگم من میخوام اصول رو بگم و قصد بی احترامی ندارم.
با این توضیحات میشه گفت بله فعالیت در این سایت با وجود این مسایل برای من اونقدر سخت بود که حتی نتونستم بگم دیگه نمیام ... دلایلش و هم بالا عرض کردم البته یک از چند مورد رو ...
در مورد جو صمیمیتون شاهین جان یعنی برای منی که اینهمه حداقل شب و روز به لحاظ تلفنی هم که بود همراز و همدمت بودم ارزش نداشت یه تماس و یه یاهو میذاشتی بپرسی دردت چیه مشکلت چیه ؟ حالا نگم که 400 تومن پول تلفن و موبایل و نمیدونم پیگیری کارهای دیگه شده بود ...
حداقل برای پک هایی که برای سایت خوبت گذاشتی اسمی از من و متین بردی ؟ همچنین امین ( امینی که بخاطر من شب و روزش رو با کمبود وقتش برای طراحی پکها گذاشته بود ) و وحید و پرسیس ( وروجک ) و یا امثالهم ؟ من حرفم اینه قدر ارزشهای مون دونسته بشه اگه هم پا پیش نذاشتم برای اینکه مطمئن نبودم که پیشت ارزشی دارم یا نه
یه مورد هم در مورد اینکه با بنده مشکلی ندارید من با یکی از عزیزان در تماس بودم که اتفاقا در سایت خودتون هم هستش ...
کسی که بهش اعتماد کامل دارم و میدونم اهل حرف بردن و آوردن نیست و گفت با شما صحبت کرده و شما گفتید حمید رو شناختی ؟میدونی از پشت خنجر میزنه ؟ باهاش نباش !!! دیدی با من چه ها کرد و ..... من مایوس شدم وقتی دیدم اینها حرفای برادر بزرگ منه .. یعنی یه جورایی به حماقت خودم برای این ارتباط افسوس خوردم اینهم از اینکه گفتید که با بنده مشکلی ندارید .. البته مطمئنا هم اون مسایل رو میزارم به حساب اینکه من اشتباه شنیدم ... چون یه ادم بزرگواری مثل شما قطعا نمیتونه زحمات برادر کوچکشو نادید بگیره ...
شاهین جان راه و روش من مبتنی بر صداقته و همینجوری که دارم میرم ادامه خواهم داد و هر گز هم هیچ حرکتی مبنی بر دغل چه در مورد فعالیت خودم و چه در مورد شما برادر عزیزم نخواهم داشت .
ولی میخوام بدونی اینهمه تلاشی که برای سایت خودم کردم و در عرض 6 ماه خدا خواست و باعث شد به لحاظ آمار بزرگترین سایتها رو پشت سر بذارم ولی خوب میشد من در اینجا میموندم و این زحمات رو اینجا میکشیدم ..
البته میتونین برای صحت حرفهای بنده از سایت رسمی اعلام آمار سایتهای جهان این مسئله رو بررسی کنین :
http://www.alexa.com/site/ds/top_sitesدر انتها اگه با این تفاصیل هنوز جایی برای من در دل شما هست بسم الله ..
در خدمتتون هستم ..
موفق و سر بلند و کامیاب باشید .
من فقط شرمنده ی روی گل خواهرم آفتاب هستم که نتونستم اونجور که باید در خدمتشون باشم .. شرمنده ی روی گلت ... حلالمون کن
سلام خدمت شما استاد موبایل
متاسفانه هیچ کوم از حرف های شما رو قبول ندارم
شما هنوز منو نشناختی فکر نمیکنم نیازی باشه تا زندگی خصوصی خودمو بگم من بارها به شما اس ام اس زدم و بارها هم تماس گرفتم اما شما حاضر به جواب دادن نبودید
در مورد سنگ به سینه زدن پی سی موب باید بگم ما هم به خاطر شما با موبایلستان سر پاک کردن اطلاعات اونا سر شما دعوا و درگیر شدیم
من کاری به امار جهانی هیچ منبعی ندارم اونچه مهم هست رفاقت و دوستی هست
به هیچ کس و هیچ بشری هم مربوط نمیشه امار ما مهم رفاقت هست همینو بس
ایا تا به حال شده کسی بیاد مشکلشو بگه من هنوز هیچ شکایتی از کسی مطرح شده ندیدم که قابل بررسی باشه یا گفته بشه شما گفتی وقت نمیکنم بیامو از این حرفا من که نمیتونم بیام بزور مجبور کنم میتونم بگم دوست دارم اما نمیتونم بگم دوستم داشته
در مورد دوستانی که گفتی قدر اونا دونسته بشه من متوجه نشدم منظورت پست و مقام رو میگی تشکر یا ارتباط رو من همیشه با این افراد و بقیه در ارتباط بوده و هستم من از دادن عنوانهای صوری بیزارم اما اینا برای من کار نکردن بلکه برای مردم و هموطنانشون کار کردن که من ممنون اونا هستم و اجر اونا هم با خدا و اقا هست مهم نیت و رفاقت هست
برای امار جهانی شما و کسب موفقیتتون خوشحالم امیدارم گوگل و یاهو رو هم پشت سر بگذارید و عنوان اول رو در جهان کسب کنید
شرمنده نباش که به هدفت رسیدی فقط سعی کن به اونایی که از طرف خانمم الکی اطلاعت بهت دادن اعتماد نکن
در اخر هم ضمن تشکر از حضور شما مدیریت بزرگترین و مطحترین سایت موبایل تشکر میکنم
به خاطر اون همه کمکها و اینکه گفتی همیشه با تو خواهم موند و هیچ موقع ترکتنمیکنم نه خودتو نه سایت رو تشکر کنم که به عهد خودت وفا کردی بازم ممنون
:icon_razz::icon_razz::icon_razz:
Supervisor
05-03-2009, 08:55
سلام
مجید عزیز گرچه میدونم هدف شما هدفی مقدس بوده و قصدتون ازین موضوع صمیمت و دوستی بوده ولی خب همیشه اینجور مسائل با ذات ما
ایرانی ها جور در نمیاد و برعکس باعث ایجاد دلخوری های جدید میشه و خواهشی که از دوستان دارم اینه که هیچوقت
مسائل مختلف رو باهم گره نزنید هر مسئله ای جدا جدا و اگاهانه بسنجید ما برای هر مسئله ای که بوجود اومده پشتش دلیلی هم داریم
و مدیریت سایت انقدری حرفه ای هست که جدا از مسیری انتقام جویانه و کینه های شخصی بیاد و حرفهاشونو بزنن
برعکسه اون چیزی که فکرشو میکنید این امار و ارقام نیست که جوی صمیمی سایتی پربار و دارای کاربرانی بسیار فهمیم رو دور هم گرداوری میکنه
بلکه کار کردن مدیران بدون ذره ای منت و مدیریت ساده و بی رنگو ریایه خود مدیریت سایت هست چیزی که تا امروز به همتون ثابت شده
اگه به تغییر و تنظیم ارقام بود سایت سیس در عرض 24 ساعتی که سایت دیگری رو خریدن و در عرض همون 24 ساعت شمار
کاربرانشون به 25 هزارتا افزایش یافت باید شاهد تحولی و دگرگونی میشد که برعکس تا امروز
نتیجه عکس داده و مجموعه از دلخوری ها و تعداد کثیری مدیر جدید بازنشسته با صرف هزینه هایه بالا برجا مونده همینه اینها رو گفتم
چون اول مثل طرفم رک هستم دوم اینکه حرفی جز حقیقت نزدم و سوم اینکه همه دوستی ها رو به بهانه امارو ارقام زیر پا گذاشتین
اصلا دلم نمیخواد اون قصه های ما و موبایلستان دوباره در اینجا تکرار باشه و باعث کدروتهای بیشتر باشه و از مدیریت میخوام تاپیک رو ببندن
و در اخر مجید عزیز ادم با کسی کدروتشو میذاره کنار که وقتی با ادم دست داد یا علی گفت تا اخرش پایه حرفش باشه نه اینه ادعای سهمی از سایت کنه
و اقدام به وادار کردن افراد و عوامل نفوذی برای برهم زنی جو سایت کنه سایتی که ادعای خونه اول بودن پشتشه
یا علی
mobilmajid
05-03-2009, 17:52
با درود به تمام دوستان حاضر و غایب سایت!
نمیدونم چرا ما ایرانیها تا میخوایم خوبی کسی را بگیم یکنفر هم بهت توجه نمیکنه ولی تا میخوام بدی یکی را بگیم هزارتا چشم نگاهت میکنه .....
والله من این پست را نزدم که بیاید از گذشته حرفی بزنید بلکه میخواستم در سال جدید کاربرهای هر دوسایت باهم رفیق باشند همین حال نمیدونم چرا بحث گذشته را وسط میکشیت ؟
بعد اینکه علی جان مگه گناهی مرتکب شدیم که این تایپ را فقط برای مدیران قرار بدیم .؟ بزار همه استفاده کنند البته نه این استفاده بلکه میخواستم که یک جو دوست داشتنی داشته باشیم که همه ببینن و حسرت اینطور سایتی را داشته باشن ولی متاسفانه عکس این داره اتفاق می افته.....
متاسفم
lllOHAlll lllAD
05-03-2009, 18:48
واقعا مجید عزیز راست میگن مجید جان این پست رو زدن تا دوستی برگرده نه اینکه بازم مشکلات ایجاد بشه
به خدا اصلا حالم خیلی گرفته ولی حیف که کسی روی مارو نمیگیره و باهم آشتی نمیکنن
به خدا حیف عمر انسان هست که همین دو روز هم با هم کینه ای باشیم من باازم نمیدونم که کسی کوتاه میاد یا نه یا واقعا مشکلات خیلی بوده و ..........
ولی اگه هنوز راهی هست که دوستان قدیمی برگردن کنار هم جان هر کسی که دوست دارین دریق نکنین
به خدا دلم واسه وحید شهباز و امین و حمید و وحید مارشال تنگ شده
خدا میدونه وقتی میبینم کسی از رفقای قدیمی نیستن اصلا پا نمیده که فعالیت کنم
به شاهین عزیز هم ارادت خاصی دارم من به همه عزیزان احترام میگذارند و میخوام هر چه که بوده تموم بشه همین
دیگه نمیدونم چی بگم .........:icon_cry:
satlover
05-03-2009, 21:28
بازم سلام به همگی:icon_razz:
عذر می خوام ،میدونم تو جمع شما دوستان من یه تازه کار بیشتر نیستم.
داداش آرش و بقیه دوستای گلم ، قرار نیست اینجا مشکلات رو دوباره باز کنیم بلکه قراره دوستان رو دوباره گرد هم بیاریم.
که البته امیدوارم دوستان واقعا به این کار تمایل داشته باشن.
خوشبختانه من با دوست جونم که همین اواخر از سایت رفته،با تیلیفون صحبت کردم و اااااینقد خوشحال شدم.
این صحبت مجید جان محقق نمی شه (البته این نظر من هست) مگه اینکه همه دوباره فقط و فقط توی یک سایت فعالیت داشته باشن.
نه اینکه بگیم دوست باشیم و تو دو سایت فعالیت کنیم.
که اگه قرار باشه اینجوری باشه همون که رابطه ها درست نشه بهتره،چون فایده ای نداره.
دوستی در صورتی هست که دوستان به سایت خودشون برگردن و فعالیت رو در اون سایت از سر بگیرن.وگرنه این دوستی هیچ فایده ای برای کسی نداره(ببخشیدا،جز اینکه بخوایم با این کار خودمون رو مسخره کرده باشیم.)
حالا دیگه خود دانید، من که تازه واردم و از ماجرای شما با آقا حمید خبر ندارم.
ولی این دوستی در این صورت فایده داره که هر دو سایت به یک سایت منسجم و متحد تبدیل بشه در غیر اینصورت دوستان لطف کنن و تایپک رو ببندن چون ادامه این تایپک فایده ای نداره.
من بار ها به مدیران پیشنهاد های خودم رو برای بهبود این سایت گفتم ولی ....
امیدوارم برای بهتر شدن سایت حداقل این یک پیشنهاد رو در موردش فکر کنن.
دوستان در مورد حرفم فکر کنید (البته لطفا به دور از غرض ورزی) :
هم آقا شاهین و هم آقا حمید
موفق باشید
علی:icon_razz:
HEADMASTER
05-03-2009, 22:19
با سلام به همه دوستان عزیز
و مطمئنا ما موقعی که این گروه دوستان از ما جدا شدند ناراحت شدیم
یکیش خود من
ولی دوستان درنظر داشته باشید که ما هیچ کینه یا ناراحتی از دوستان قدیمی خودمون نداریم
و حتی از برگشت تک تکشون استقبال میکنیم
ولی متاسفانه رفتار های نه چندان جالب یا بهتر بگم خودخواهانه باعث شد که این کدورت ها پیش بیاد
پس مقصر ما نیستیم که جناب افشار از سایت رفتند ... ایشون هرموقع که صلاح دیدن برگردند و ما استقبال میکنیم
من این حرف شاهین رو قبول دارم چرا اونا باید مدیرای سایت سیمبیان رو آواره کنن؟
به چه قیمتی اونا فقط آمار رو خواستن و اینکه ترسیدن سایت سیمبیان ازشون جلو بزنه در نهایت مدیر سایت که به پول ناز داشت به حقه بازی تمام سایتو ازش خریدن من به عنوان یکی از مدیرای سایت سیمبیان از مدیر سایت سیمبیان ناراحتم که چرا ما که مدیراش بودیم حداقل نیومد بگه من پول نیاز دارم شما بیاید سایت رو بخرید نه اینکه بره بده به اینا که حتی تمام پستای ما رو حذف کردن فقط آمار رو خواستن و برداشتن رقیب از سر راه
خدمت شما هم عرض کنم که چرا شاهین نمیتونه در این مورد اظهار نظر کنه ایشون واسه این مطرح کردن که من یکی از مدیرای اونجا بودم که شما آوارش کردید آقای حمید افشار من میخواستم تو اون تاپیک خداحافظی تمام حرفای بچه ها رو بزنم متنشم آماده کرده بودم ولی شما از میلاد خواستید که جلو منو بگیره و من این کارو نکنم چون اگه این کارو میکردم خیلی از بچه ها از سایتتون میرفتن منم اینکارو نکردم ولی ای کاش که این کارو میکردم
فقط میتونم بگم که هیچ وقت نمیبخشمتون
درود ....
دو سه روز رفتیم به دردمون برسیم.. خدا ببین چه خبر شد اینجا...
.....* . داداش شاهین و حمید عزیز که همیشه عین یه برادر خوب واسه من بودی و هستی.. شمارو مرگ این داداش کوچیکتون بیاید کدورتها رو بزارید کنار و از دوباره سایتمون رو مثل قبل پرکنید از صفا و صمیمیت..
.....*. اگه از من بپرسن چرا تو این سایتم میگم به خاطر اینه که صمیمیت توش حرف اول رو میزنه. همه ماها جوابمون اینه.. تو سایت صمیمی این طور پستها نباید باشه..
.. دیروز روزی بود که کوروش تو خطه ای از این خاک آرام گرفت شما رو به قبرش قسم بیاید عین قدیما با هم دوست باشید... شاهین جان.. حمید جان.. این پستا همش به خاطر شماست.. من هر دو تون رو میشناسم.. میدونم آدم کینه ای نیستید و تو دلاتون به اون رفاقتتون احترام میزارید.. چرا نمیخواید رو در رو واستید و از دوباره دستاتون رو تو دست هم بزارید..
*.مگه گذشته رو میشه تغییر داد شما حرفش و میزنید.
*. هر چی تو گذشته بود.. بد یا خوب گذشت.
*. با بیان کردنش تو این تاپیکا فقط خیلی از فکرای اعضا رو منحرف میکنید.
*.باورهای اعضا نسبت به صمیمی بودن این سایت به دروغ تبدیل میشه.
*.اینکه مشکلای جدید به وجود میارید.
*. به مولا قسم اینا هیچ کدوم از دردا رو دوا نمیکنه... چرا انقد منفی نگاه میکنید.
*. چرا نمیخواین جنبه های مثبت هم رو ببینید.
*. مگه همتون ایرونی نیستید.
*. خودتون خجالت نمیکشید یه کاربر غیرعضو هم میتونه این پستا رو بخونه.
*. ناراحت نشید ها واقعیته آخه اون یارو که از تو گوگل این سایت و پیدا کرده و یا از جای دیگه نمیگه اینا دیگه چطور آدمین.
*. مگه ما آدما چقد زنده ایم که داریم اینطوری با هم رفتار میکنیم.. سرو تش رو یزنیم 40 سال دیگه جزئی از خاک به شمار میایم.
*.از حرفام دلخور نشید. اصلا چرا من که حد اقلش 10 سال ازتون کوچیکترم باید بیام این حرفا رو بزنم..
*. شما رو خدا بیاید مثل اوایل دوستیهاتون رو تحقق بدید و این تاپیک هم پاکش کنید.
قصد داداش مجید که بقیه هم بیان کردن تحقق دوستی بود نه یاد آوردن گذشته هایی که به هیچ وجه قابل بازگشت نیست.. :چشمک:
یه چیزو اعتراف کنم. من الان مشکل خیلی بدی واسم به وجود اومده کسی هم نیست بتونه کمکم کنه حتی خونوادم... ولی باور کنید وقتی میام تو این سایت روحیه میگیرم.. انگار یه قدرت تازه این ذهن و جسمم رو در بر گرفته...
این فضولیه داداش کوچیکتون رو ببخشید.... :یه سبد گل یاس واسه شما دوتا گل:
علی جان (satlover) منو ببخش.. الانم که اومدم تو سایت و پست زدم فقط به خاطر گل روی تو و بقیه بچه های سایته... والله هنو زندگیم روال عادیشو پیدا نکرد.. محتاج دعای تو و بقیه بچه های گل سایت واسه برطرف شدن مشکلم هستم تا از دوباره بتونم کنارتون باشم.. :نیشخند:
بدرود...........
mobilmajid
06-03-2009, 00:42
mshb
ممنون هستم ازت بابت پست زیبات . لااقل یکی پیدا شد که بدون درد من چیه.....
shahin531
06-03-2009, 01:05
درود ....
دو سه روز رفتیم به دردمون برسیم.. خدا ببین چه خبر شد اینجا...
.....* . داداش شاهین و حمید عزیز که همیشه عین یه برادر خوب واسه من بودی و هستی.. شمارو مرگ این داداش کوچیکتون بیاید کدورتها رو بزارید کنار و از دوباره سایتمون رو مثل قبل پرکنید از صفا و صمیمیت..
.....*. اگه از من بپرسن چرا تو این سایتم میگم به خاطر اینه که صمیمیت توش حرف اول رو میزنه. همه ماها جوابمون اینه.. تو سایت صمیمی این طور پستها نباید باشه..
.. دیروز روزی بود که کوروش تو خطه ای از این خاک آرام گرفت شما رو به قبرش قسم بیاید عین قدیما با هم دوست باشید... شاهین جان.. حمید جان.. این پستا همش به خاطر شماست.. من هر دو تون رو میشناسم.. میدونم آدم کینه ای نیستید و تو دلاتون به اون رفاقتتون احترام میزارید.. چرا نمیخواید رو در رو واستید و از دوباره دستاتون رو تو دست هم بزارید..
*.مگه گذشته رو میشه تغییر داد شما حرفش و میزنید.
*. هر چی تو گذشته بود.. بد یا خوب گذشت.
*. با بیان کردنش تو این تاپیکا فقط خیلی از فکرای اعضا رو منحرف میکنید.
*.باورهای اعضا نسبت به صمیمی بودن این سایت به دروغ تبدیل میشه.
*.اینکه مشکلای جدید به وجود میارید.
*. به مولا قسم اینا هیچ کدوم از دردا رو دوا نمیکنه... چرا انقد منفی نگاه میکنید.
*. چرا نمیخواین جنبه های مثبت هم رو ببینید.
*. مگه همتون ایرونی نیستید.
*. خودتون خجالت نمیکشید یه کاربر غیرعضو هم میتونه این پستا رو بخونه.
*. ناراحت نشید ها واقعیته آخه اون یارو که از تو گوگل این سایت و پیدا کرده و یا از جای دیگه نمیگه اینا دیگه چطور آدمین.
*. مگه ما آدما چقد زنده ایم که داریم اینطوری با هم رفتار میکنیم.. سرو تش رو یزنیم 40 سال دیگه جزئی از خاک به شمار میایم.
*.از حرفام دلخور نشید. اصلا چرا من که حد اقلش 10 سال ازتون کوچیکترم باید بیام این حرفا رو بزنم..
*. شما رو خدا بیاید مثل اوایل دوستیهاتون رو تحقق بدید و این تاپیک هم پاکش کنید.
قصد داداش مجید که بقیه هم بیان کردن تحقق دوستی بود نه یاد آوردن گذشته هایی که به هیچ وجه قابل بازگشت نیست.. :چشمک:
یه چیزو اعتراف کنم. من الان مشکل خیلی بدی واسم به وجود اومده کسی هم نیست بتونه کمکم کنه حتی خونوادم... ولی باور کنید وقتی میام تو این سایت روحیه میگیرم.. انگار یه قدرت تازه این ذهن و جسمم رو در بر گرفته...
این فضولیه داداش کوچیکتون رو ببخشید.... :یه سبد گل یاس واسه شما دوتا گل:
علی جان (satlover) منو ببخش.. الانم که اومدم تو سایت و پست زدم فقط به خاطر گل روی تو و بقیه بچه های سایته... والله هنو زندگیم روال عادیشو پیدا نکرد.. محتاج دعای تو و بقیه بچه های گل سایت واسه برطرف شدن مشکلم هستم تا از دوباره بتونم کنارتون باشم.. :نیشخند:
بدرود...........
سلام داداش خوبی
من از اول که گفتم هدف تاسیس این سایت در درجه اول رفاقت و دوستی بوده و بعد در کنار اول تخصص و کمک به مردم و دوستان بوده
از اول هم گفتم هنوز دلیل رفتن اون یک نفر عزیز و بعد بردن بقیه دوستان رو نمیدونم
بعد اومدن و یه مقدار سفسطه باختن و حرف از امار رو ارقام زدن که بازم گفتم امار رو ارقام برای من مهم نیست مهم رفاقت هست همینو بس ..............
من رو کمتر کسی هست تو سایت که نشناسه 38 سال از سنم گذشته و تمام اون رو با درد و رنج تا الان سپری کردم و تنها دل خوشیم محیط صمیمی و دوست داشتن پی سی موب بود
غذا خوردنم در سایت بودو خندم تو سایت و گریه ام تو سایت .................................
زندگیمو فراموش کردم تجربیات گذشتم رو در اختیار دوستانم گذاشتم ولی جواب رو چی دیدیم ..................
چندین ماهه تنهایی دارم هزینه های سایت رو میدم اما اون جماعت شعار چی فقط کناتیه به گدایی کردنم ...................
تا تونستم نزاشتم پولی از بقیه گرفته بشه و خودم اداره کردم اما بقیه چی ...............به قول میلاد عزیز از پول یه ساندویچ هم نتونستن بگذرن ..........................و به قول موبایل مجید عزیز فقط شعار دادن و صحبت سر اما رو ارقام و چی بکنیم و چی نکنیم ولی عمل صفر........
تو این مدت دوستان واقعیم رو شناختم
با این حال دنیا اینقدر کوچیکه که ارزش کینه از دیگران رو نداره همیشه به فکر اینم شاید چند دقیقه دیگه نباشم برای همین تا میتونم حداقل از نظر خودم به دیگران خوبی میکنم شاید فردا نباشم
همیشه از حق حمایت کردم و از باطل بیزاری جستم و در این راه جانم رو هم میدم
با این حال ما از اول که به کسی یا علی گفتیم تا اخرش هستیم رفیق نیمه راه نیستیم
همیشه از حدیث و جمله رو حانی و زندگی ساز گفتار نیک پندار نیک کردار نیک رو سرمشق خودم بوده و خواهد بود
بازم میگم پی سی موب خانه ای هست برای ایرانیان و دست من نیست که بگم کی بیاد و کی نیاد و پایگاه دوستیها و محبت هست .................
با سپاس شاهین :icon_razz:
DARIUSH 242001
06-03-2009, 01:15
براوو شاهین خان و دیگر دوستان که به این زیبایی به اظهار نظر می پردازید
امیدوارم که دوستیها پابرجا بمونه و کینه و کدورتها از ذهنها پاک بشه
به خدا دنیا ارزش این حرفها رو نداره
دوستان قدیمیمون هر جا که هستن انشاالله همیشه موفق و سربلند باشن
دوستانی هم که اینجا هستند تمام سعی خودشونو بکار ببرن تا این جمع بهم نخوره و رفاقت و دوستی بین اعضا روز به روز بیشتر بشه
با سپاس :icon_razz:
دوستاي گل من تاپيك داره باعث نگراني ميشه
خواهشا اگه قرار به متهم كردنه همديگه هست بهتره تاپيك مديران باشه ، كاربر جديد با ديدن تاپيك مطمئنا فكر هاي زيادي پيش خودش ميكنه
من تو اين مدت بين بچه ها به جز صمميت نديدم
البته اگه واقعا ميخواين مشكل حل بشه بايد رودررو باشه نه اينطور
به نظرم ادامه دادن تاپيك مشكل رو بد تر ميكنه
mobilmajid
06-03-2009, 19:22
متاسفم بیخودی این تایپک را زدم و خودم را کوچک کردم .
تایپک را میبندم تا دوستان بیشتر از این همدیگر را نشناسند!!!!
مجید جان خاک پاتیم داداش دمه شما گرم خیلی آقایی کردی.. درود به تو.. خوشحالم در کنار دوستی مثل شما تو این سایت هستم... کاش همه قدرت رو بدونن.... همیشه دوستای خوب خودشون رو خراب میکنن که بقیه با هم صاف بشن ولی حیف که بقیه به اینش توجه نمیکنن...
بدرود
venus_planet20
06-03-2009, 20:21
سلام رفقا من هم یک قدیمی هستم اما این اواخر به دلیل دانشگاهم نمیتونستم زیاد به سایت سر بزنم و لی همیشه به فکر سایت و برو بچه های توی سایت بودم
من عضو چندین سایت فارسی و روسی و انگلیسی و عربی هستم اما توی هیچیک از این سایت ها هیچگاه همچین صمیمیتی که اینجا هست ندیدم نمیدونم چرا اما از همون اول که عضو شدم احساس میکردم اینجا متفاوته و برو بچه ها خیلی با هم صمیمی هستن و همه بشریت به محبت نیاز دارند که در اینجا به وفور یافت میشه
میخواستم این را بگم این را هم باید در نظر بگیریم که بعضی از دوستان به دلایلی نمیتونن زیاد بیان توی سایت حتی دوستانی که الان در مقام مدیریت قرار دارند
من دوست دارم در اینجا از بهترین دوستانم که در این سایت با هاشون اشنا شدم یادی کر ده باشم
مجید 810 و مهرداد65 و کامیار 70 که هر کدوم برای خودشون امپراتور هستن
مثلا مجید 810 الان توی ترکیه هستش و اگر الان اینجا بود هرگز اجازه نمیداد بقیه سایت تو ی هک کردن cid 53 از ما جلو بیفتن
امید وارم هر کجا که هستین سالم و سلامت باشین
shahin531
06-03-2009, 22:05
مجيد جان درود بر شرفت
من كه تو رو خوب ميشناسم و خودت هم خوب ميدوني ديدي كه هر كي اومد تو سايت از رفاقت و صميمت حرف زد الا دوست عزيزم .......
اينجا پايگاه رفاقت هست
بازم ممنون كه هميشه در كارهاي خير پيش قدم هستي
خدا خيرت بده
shahin531
07-03-2009, 01:47
مجيد جان درود بر شرفت
من كه تو رو خوب ميشناسم و خودت هم خوب ميدوني ديدي كه هر كي اومد تو سايت از رفاقت و صميمت حرف زد الا دوست عزيزم .......
اينجا پايگاه رفاقت هست
بازم ممنون كه هميشه در كارهاي خير پيش قدم هستي
خدا خيرت بده
يكي از دوستان گليه داشت كه منظورم از هر كي اومد تو سايت از رفاقت و صميمت حرف زد الا دوست عزيزم .......
چي بوده توضيح ميدم كه منظورم اين بوده كه همه اومدن از رفاقتها صحبت كردن ولي دوست عزيزمون از امار رو ارقام ..............وگرنه من هيچ منظور ديگه اي نداشتم
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Persian Language By P30MOB.COM