PDA

توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : در خواست راهنمایی

omid_shad
18-03-2008, 17:07
با سلام به همه دوستان عزيزم من به تازگي لب تاب گرفتم و بكمك برنامه بكاب گيري خود ويستا بكاب كامل از لب تاب گرفتم ولي چون با بعضي از نرم افزارهاي مورد نيازم كارنميكرد مجبور به پاك كردن ويستاي اورجينال ان شدم و اكس پي نصب كردم ويندوز اكس پي را هم چون درايورش براي لب تابم گير نياوردم دچار مشكل شدم وحالا ميخواهم به كمك بكابي كه از ويندوز ويستا گرفته ام و دو دي وي دي شده ويستا رابرگردانم ولي نميدانم چطوري به كمك دي وي دي انرا برگردانم خواهشمندم مرا ياري كنيد ويستا جديد هم نصب كردم ولي ايكون مموري كارت ها اصلا روي صفحه ماي كامپيوتركه باز ميكنم نمي ايد چون قبلا روي ويستاي اورجينال بود ومنو وايرلس ومودم و شبكه كه قبلا روي دستكاب بود الان نيست
التماس ميكنم اگر ميتوانيد راهنمائي كنيد چون نه ويستاي اورجيتال را دارم ونه ميتوانم با اكس پي كاركنم

silence'calm
18-03-2008, 18:59
با عرض سلام خدمت دوست عزیزم

شما از چه طریقی بکاب گرفتین

اگه هم از طریق خود ویندوز آیا بکاپ کامل گرفتید؟؟

majidfire2003
18-03-2008, 23:01
من فکر میکنم امید عزیز توسط سی دی نورتون که احتمالا به همراه لبتاپ به ایشان دادند کپی گرفتند - اگر اینطوره باید بگم بازگردانی اطلاعات کاملا ممکن و از طریق همان سی دی میباشد

ولی اگر از طریق سیستم ریستور اقدام کردید - امکانش نیست

omid_shad
21-03-2008, 21:44
ضمن تشكر از پاسخگوئي
شما عزیزان من به كمك برنامه ( بكاب كامپلد پي سي ) كه در خود ويستا
است دو تا دي وي دي تهيه كردم ولي وقتي انرا در دي وي دي رام ميگذارم بوت نميشود داخل دي وي دي فايل بوت وجود ندارد و اتوماتيك ااز طريق هارد ويستا بالا مي ايد.. از طريق خود دي وي دي
ويستا بالا ميايد وقتي ميخواهم ويندوز را از طريق برنامه ريكاوري كامل برگردانم نميشود چون ايميج ويندوز من روي دي وي دي است
و وسيتا اعلام ميكند كه هيچ بكاب فايل روي هارد يا دي وي دي وجود ندارد چون دي وي دي دي بكاب در درايورنيست دوستان ايا راهي وجود دارد كه من بكاب گرفته شده را روي هارد ريخته و از طريق ريكاوري خود ويستا مجددا نصب كنم يا درنهايت ادرس جائي كه بتوانم درايور ايكس پي براي مدل sony vaio vgn-nr160n پيدا كنم تا
از شر ويستا راحت شوم با تشكر منتظر راهنمائي شما هستم

omid85m
06-04-2008, 10:10
نمیدونم اینی که میگم درسته یا نه ؟اما ضرری هم نداره :162:

با این نرم افزار هائی که درایور رو بک آپ میگیرن تست کن آخه اونا یه قسمتی هم دارن که برای درایور های جدید اینترنت رو جستجو میکنن و درایور های جدید رو میتونی دانلود کنی

شما این یه راه رو هم امتحان کن ...