PDA

توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : مشكلات سايت

mojyjoon
12-08-2007, 19:07
سلام به دستنكاران سايت پي سي موب و عرض خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان خوبم
غزض از مزاحمت گفتن چند مشكل عمده سايت هست كه فكر ميكنم بسياري از دوستان با اون دست و پنجه نرم ميكنن

مشكل اول و مهم سايت سنگين بودنش هست كه فكر ميكنم خيلي از دوستان با اون دست و پنجه نرم ميكنن ، سايت رو با اين سرعتاي آي اس پي ها خيلي دير ميشه باز كرد و جديدا هم كه آي اس پي ها سرعتاشون رو پايين آوردن ديگه اصلا نميشه باز كرد ، براي باز كردن سايت فقط شما بايد يك صفحه رو رو سيستمتون باز كنين كه اونم اگه باز كنه ، اميدوارم به اين مشكل زودتر رسيدگي كنين ، من الان بعد از حدود 2 ماه تونستم با سيستم خودم و خط دايل آپ وارد سايتتون بشم

مشكل دوم دانلود كردنه كه خيلي خطا ميده تا يه فايل رو دانلود كنيم ، من تا الان كه حدود 2 ساعت هست كه تو سايتم هنوز نتونستم فايل هاي پچ سوني اريكسون رو دانلود كنم در حالي كه از سايت هاي ديگه دانلود رو بدون مشكل انجام ميدم

مشكل سوم هم آپلود كردن فايلهاست ، من 4 تا كتاب آموزش فتوشاپ رو آماده كردم اما هنوز داره آپلود ميكنه ، ميدونم كه اين مشكل بيشتر برميگرده به آي اس پي اما 5.9 مگابايت حجمي نيست كه انقدر طول بكشه ، روي سايت شركتمون خيلي سريع و راحت فايل ها رو آپلود كردم و فكر ميكنم درصدي از اين مشكل بازم مال سايت باشه

اميدوارم به اين مشكلات رسيدگي كنين تا سايتتون هر روز بهتر از روز قبل بتونه انجام وظيفه كنه يه خرده هم فكر ما دايل آپا باشين كه فكر ميكنم بيشتر حجم كانكت سايتتون هنوز هم دست ماست

با تشكر از خدمات و تلاشهاي بي دريغ شما دوستان
Mojyjoon مدير بخش فتوشاپ

HAM1D
12-08-2007, 19:14
سلام خدمتت ‏mojyjoon (http://www.p30mob.com/forum/member.php?u=188) وقت گرامی شما بخیر
حقیقتش این مشکلات مربوط به بعضی از آی اس پی هاست که برای بعضی از سایتها به این مشکل میخورن البته قطعا مدیریت سایت جواب بهتری خواهند داشت ولی من خدمت شما عرض کنم دانلود نشدن فایلها اکثرا بخاطر سرعت خیلی پایینه که اجازه ی ارتباط سالم با سایت رو نمیده وگرنه من تا بحال هیچ مشکلی با هیچ یک از ضمایم سایت نداشتم..

ضمنا اگه اشتباه نکنم من اپلود های بیشماری تو سایت داشتم (حدود 500 مگ) و جالبتر اینکه من در پی سی موب بسیار روان تر و راحت تر از سایتهای دیگه اپلود میکنم...

با تشکر
حمید

Supervisor
13-08-2007, 00:35
سلام

مشكل ورود به سايت مربوط به مشكلات برخي آي اس پيها با سرور هست كه داريم تمام

تلاش رو ميكنيم تا اين مشكل حل بشه و تعداد اعضاي آنلاين از مرزه 300 نفر خواهد گذشت

براي سنگين بودن سايت بنده به شما استفاده از قالب پيش فرض رو پيشنهاد ميكنم كه قالب

بسيار سبكي هست.

براي دانلود فايل دوستان چك كردند هيچ مشكلي وجود نداشته.

براي اپلود حق با شماست چون سقف اپلود فايل درحال حاضر 2 مگابايت هست

كه بزودي افزايش پيدا خواهد كرد.بهمين منظور شما ميتونيد فايل هاي بيشتر از

2 مگ رو با استفاده از برنامه وين رار به چند جزء كمتر از 2 مگ تقسيم كنيد و سپس به آپلود فايل بپردازيد.

موفق باشيد.