توجه ! اين صفحه به صورت آرشیو شده میباشد و در اين حالت به جهت مرور سریع مطالب , شما قادر به مشاهده تصاوير نیستید . برای مشاهده کامل متون و تصاوير , بر روی لينک مقابل کليک فرمایید : ویندوز گویای xp
mostafa1650
28-04-2007, 02:06
از دوستان میخواستم بپرسم در مورد ویندوز گویای فارسی xp چیزی میدونن .چون یکی از دوستان گفت همچین ویندوزی توی بازار هست که پیغام های ویندوز رو به صورت سخنگو پخش میکنه .میدونید از کجا میتونم بخرم ومال چه شرکتی هست.لطفا مرا راهنمایی کنید.
سلام خدمت شما.
ببنید این ویندوز ها که دی ال ال شون دستکاری میشه خوب نیستن چون بهر حال امکان داره اختلال براشون درست شه.
حتی الامکان ویندوزی تهیه کنید که تغییرات لوگو و سیستمی توش بارز نباشه چون با هزینه ای که میکنید امکان داره نتیجه ی دلخواه رو نگیرید.
با تشکر
حمید
shahin531
25-05-2007, 03:26
منم با نظر حميد جان موافقم معمولا عمر اين وندوزها كمتر از بقيه وندوزها هست و مشكلات زيادي رو براي اونا به وجود مياددر اين باره يه پچ از ماكرو سافت منتشر شده شما ميتونيد ان رو دانلود و نصب كنيد بيشتر قسمتهاي ويندوز فارسي ميشه و چون از طرف ماكرو سافت هست مشكلي پيش نمياد
موفق باشيد
Sed Mammad
02-06-2007, 17:54
بنده نیز در تکمیل عرایض دوستان اضافه کنم که اضافه کردن امکانات و در کل راه اندازی و طراحی سیستمهای عامل کامپیوتری مبحثی بسیار پیچیده و دشوار است که تنها در سایه تخصص های بسیار پیشرفته حاصل میشود و کار یک فرد یا یک گروه معمولی نخواهدبود
طراحی و دستکاری در سیستم عامل تنها توسط گروه های بسیار خبره در این زمینه انجام میگیرد که لازمه این امر تخصصی به مراتب بالاتر از مهندسی نرم افزار است....
چنین امکانی اگر وجود داشته باشه نه تنها هیچگونه دستکاری در DLL های ویندوز نیست بلکه امری به مراتب ساده تر و پیش پاافتاده تر است
(چون هیچ ارتباط منطقی بین کاربرد DLL و این مسئله وجود ندارد و DLLها یا منابع فایلهای کتابخانه ای وظیفه ای کاملا متفاوت دارا هستند)
به نظر من این امکان تنها یک برنامه گویای ساده است که در کنار امکانات دیگر ویندوز قرار میگیره که نمونه های مختلفی از این نوع برنامه های گویا در همه زبانهای دنیا وجود داره... پس من فکر میکنم که دستکاری در سیستم عامل صورت نگرفته و فقط در کنار نصب ویندوز و یا به هر روش دیگری یکی از این برنامه ها هم نصب شده و میتونه پیغامهای انگلیسی رو به صورت فارسی توضیح بده
اما کمکی که من میتونم به شما بکنم اینه که اگر تمایل دارید از امکاناتی شبیه فارسی سازها که در گوشیهای موبایل وجود داره و کل منو رو به زبان فارسی برمیگردونه استفاده کنید بهترین راه ، راه پیشنهادی شاهین عزیز است
پکی که با حجم حدود 11 مگ از طرف شرکت ماکروسافت ارائه شده و کل ویندوز رو همراه با محیط و پیغامها و ... رو به فارسی تبدیل میکنه که میشه اسمش رو ویندوز XP فارسی گذاشت اما شاید پس از دانلود و نصب با اولین نگاه دلتون رو بزنه ولی اگر واقعا نیاز دارید به زحمت دانلودش می ارزه
برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
جزئیات دریافت: بسته نرم افزار فارسی (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&DisplayLang=fa) (نسخه ویندوزxp نصب شده روی سیستمتون حتما باید معتبر و قانونی باشه )
موفق باشید
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Persian Language By P30MOB.COM